Welkom in de Thaise keuken: een mengeling van Indiase en Chinese culturen met pikante specerijen uit India en kookmethoden uit China. De speciale Thaise ingrediënten zijn citroengras, vissaus en currypasta. Deze zijn onmisbaar als je Thais wilt koken. Ingrediënten worden snel na elkaar toegevoegd en de presentatie van de gerechten is belangrijk; meestal gegarneerd met bijvoorbeeld koriander, een bosuitje of pepertjes.
Tijdens een workshop krijg je uitleg van kook- en snijtechnieken en ingrediënten. Je krijgt begeleiding tijdens het voorbereiden, plannen en koken van de maaltijd die je naderhand samen gaat nuttigen. Er wordt gewerkt met dagverse en zoveel mogelijk biologische producten. Een Thaise maaltijd bestaat uit minstens vijf gerechten waaronder soep, deegwaren, een curry en een groentegerecht. De porties zijn klein, zodat je alles kunt proeven.
We beginnen met koffie/thee. De overige drankjes kunnen ter plekke betaald worden.
Je reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen in het arrangement.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je liever telefonisch reserveren? Bel met Leeuwarden City Events.
Je offerte is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen in het arrangement.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je liever telefonisch je offerte aanvragen? Bel met Leeuwarden City Events.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.
Wil je liever telefonisch je vraag stellen? Bel met Leeuwarden City Events.