De Indonesische keuken is zeer gevarieerd: elk eiland heeft zijn eigen gerechten. Kruidig en soms pittig, maar altijd vol van smaak. De Nederlanders willen overal alles proeven en zo is de rijsttafel ontstaan. Onder begeleiding van de kok gaan jullie een complete Indische rijsttafel bereiden met smaken van Sumatra, Java en Bali.
Tijdens een workshop krijg je uitleg van kook- en snijtechnieken en ingrediënten. Je krijgt begeleiding tijdens het voorbereiden, plannen en koken van de maaltijd die je naderhand samen gaat nuttigen. Jullie maken een basis met vier bijgerechten, een salade en een nagerecht. Er wordt gewerkt met dagverse en zoveel mogelijk biologische producten.
We beginnen met koffie/thee. De overige drankjes kunnen ter plekke betaald worden.
Je reservering is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen in het arrangement.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je liever telefonisch reserveren? Bel met Leeuwarden City Events.
Je offerte is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen in het arrangement.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je liever telefonisch je offerte aanvragen? Bel met Leeuwarden City Events.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.
Wil je liever telefonisch je vraag stellen? Bel met Leeuwarden City Events.